• Je kado's gratis ingepakt
  • leuke en unieke cadeau's voor mannen!
  • Gratis verzending vanaf 50,-
Apron Chief Dark Blue Denim
Blond Indians
59.-
Uitverkocht
Productomschrijving
Super stoer schort voor de echte buitenkok. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Blondindians is ontstaan in de zomer van 2010, stormachtige wind op een eindeloos strand in Noord-oost Spanje. Onze vrienden en familie zien er geweldig uit, gebruind door de zon en het buitenleven. De meerderheid is erg blond…. Het vuur in de barbecue rookt en de wind is zo sterk dat het zand om ons heen waait. Voor de naam van ons merk waren we op zoek naar een zo treffend mogelijke benaming in zo min mogelijk woorden. In onze gedachten staat de Indiaan voor vrijheid, trots en een stoere natuurlijke uitstraling. Bedreven in de jacht en in het handmatig maken van bijzondere gebruiksvoorwerpen.

BlondIndians als naam doet ons direct denken aan het hierboven omschreven beeld. De natuur, de zon en het prachtige vrije uitzicht op de horizon. Wij hebben gedurende vele jaren inspiratie opgedaan voor producten die nu onder deze Blond Indians naam de wereld in kunnen. Eindelijk !

De producten
Wij hopen dat onze producten je hetzelfde gevoel geven als de naam doet vermoeden. Ze hebben allemaal een sterk en positief ontwerp en zijn zeker onderscheidend. Altijd echt anders en zeker hoogwaardig van kwaliteit in ingredienten en materialen.
Productspecificaties
Merk Blond Indians
Materiaal cotton
Artikelnummer BI-015
Daarom Eenmannenkado.nl
  • De leukste kado's, voor iedereen
  • Je kado's gratis verpakt
  • Snelle bezorging
  • Betaal zoals jij wilt, ook achteraf
Deel dit mannenkado
Mooie, functionele kado's voor mannen
Wanneer u online kado's shopt op onze webshop dient u onze algemene voorwaarden te accepteren. Deze website maakt gebruik van cookies.