• Je kado's gratis ingepakt
  • leuke en unieke cadeau's voor mannen!
  • Gratis verzending vanaf 50,-
Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte
Circus Patz
19.95
Uitverkocht
Dit mannenkado is ook verkrijgbaar in...
Productomschrijving
De grote hit van CircusPatz: ga samen met je kids op Eilandavontuur! Voorlees-ontdekkingsreis met losse grote Eilandenkaart en windkaartjes om je eigen Avonturenkoers door het boek te bepalen.

*Voor de miniman vanaf ongeveer 5 jaar*

"...Door gebruik te maken van de jij-vorm wordt de lezer bijna uit zijn stoel in het bootje getrokken om als eerste matroos met Kapitein Klots mee te varen'

: (recensie) Annelies Cochuyt, Pluizer.be


In dit prachtig vormgegeven en unieke scheepsjournaal van het Avonturenbootje beleven de lezertjes - of de voorgelezen kinderen - de meest wonderbaarlijke avonturen als ze samen met kapitein Klots en zijn scheepspoes Gerrit op ontdekkingstocht gaan langs de Avontureneilanden. Van Gevaarlijke Piraten tot Het Eiland vol Geluk en van Vulkanen Vol Kleur tot een Omgekeerde Stad. En het mooiste: je speelt niet alleen zelf de hoofdrol in dit scheepsavontuur, met de Grote Zeekaart en de Windkaartjes bepaal je ook nog zelf je avonturenkoers. Voor kinderen vanaf ongeveer 5 (voorlezen). Met grote zeekaart en windkaartjes om zelf je koers te bepalen.
Productspecificaties
Merk Circus Patz
Materiaal boek, papier
Artikelnummer CP-002
Daarom Eenmannenkado.nl
  • De leukste kado's, voor iedereen
  • Je kado's gratis verpakt
  • Snelle bezorging
  • Betaal zoals jij wilt, ook achteraf
Deel dit mannenkado
Mooie, functionele kado's voor mannen
Wanneer u online kado's shopt op onze webshop dient u onze algemene voorwaarden te accepteren. Deze website maakt gebruik van cookies.