• Je kado's gratis ingepakt
 • leuke en unieke cadeau's voor mannen!
 • Gratis verzending vanaf 50,-

Bezorging & retourneren


De mannenkado's van eenmannenkado.nl worden bezorgd door DHL. Kado's die je op werkdagen bestelt vóór 14:30 worden de dezelfde dag nog verzonden. Je kunt ook aangeven op welke datum je wenst dat je bestelling verzonden wordt. Is een product niet op voorraad dan zal uw complete bestelling zodra deze voorradig is verzonden worden.

Als de bezorger van DHL jou niet thuis treft, dan wordt je pakket afgeleverd bij je buren. Het kan ook dat je jouw pakket later kunt ophalen bij een afhaalpunt. In beide gevallen krijg je van DHL  hier bericht van.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij vanaf €50,- geen verzendkosten! Voor bestellingen onder de €50 zijn de verzendkosten €4,95.

Voor bestellingen naar België rekenen wij vanaf €50,- geen verzendkosten! Voor verzendingen onder de €50,00 naar België rekenen wij €7,00 verzendkosten.

Retourneren

Is je artikel niet in orde of ben je er niet tevreden over? Dat vinden wij heel vervelend. Je kunt het artikel binnen 14 dagen na aankoop eenvoudig GRATIS retour zenden op de volgende manier:
 1. Ga naar eenmannenkado.nl en log in. Klik in je account op de betreffende bestelling. Klik daar op het retourformulier. (klik hier voor de algemene pdf versie)
 2. Print het retourformulier uit en vul deze in. Knip het etiket met het retouradres uit.
 3. Stuur de retourbon mee in de verpakking en verpak de mannenkado’s goed. Plak het uitgeknipte etiket op de verzendverpakking.
 4. Je kunt eenvoudig een gratis PostNL label aanmaken via ons retourportaal. Klik hier om naar het retourportaal te gaan. Print het PostNL label uit en plak het op de doos en geef het af bij het dichtsbijzijnde PostNL punt.
 5. Je krijgt een e-mail zodra wij je kado's retour hebben gehad. Indien van toepassing zullen wij het betreffende bedrag, binnen 14 dagen aan je terugstorten.
   
Wanneer je ervoor kiest om zelf je bestelling via PostNL, DHL, DPD of UPS aan ons retour te sturen kunnen we deze kosten helaas niet vergoeden. Wij bieden je enkel de mogelijkheid om dit gratis te doen via onze retourportal. 

je hebt 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product. 14 dagen na ontvangst van je bestelling vervalt de herroepingstermijn. 

Gepersonaliseerde producten

Let op: onze gepersonaliseerde producten vallen onder de noemer 'maatwerk' en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht, dat is opgenomen in de Wet Koop op Afstand. Voor deze producten geldt geen zichttermijn van 14 dagen. 

Retourvoorwaarden

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:
 • Het artikel compleet is en in de, voor zover mogelijke, orginele fabrieksverpakking zit. (Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen).
 • Sommige artikelen kun je niet retourneren vanwege hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als je de verzegeling hebt verbroken. (Ondergoed & Sokken).
Mooie, functionele kado's voor mannen
Wanneer u online kado's shopt op onze webshop dient u onze algemene voorwaarden te accepteren. Deze website maakt gebruik van cookies.