GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren

Fat Unicorns

Of je het nu beseft of niet; we zwemmen allemaal dagelijks in een zee van verhalen. Niet alleen betalen we om boeken te lezen, om series en films te kijken of om naar een theater te gaan, 80 procent van alle verhalen komt naar ons toe via onze kinderen, onze partners, collega’s, vrienden, de bakker en de slager. Want waar mensen communiceren, gebruiken ze verhalen. Een wildvreemde spreekt je aan in een café of een collega vertelt bij de koffiemachine hoe zijn weekend is geweest. Het is allemaal storytelling. It’s as simple as that.

 

Iedereen is van nature een verhalenverteller. Natuurlijk, er zijn goede en minder goede vertellers. Ook dat ervaren we dagelijks. Bij de een blijven we plakken. Gaan we mee in alle plotwendingen. Bij de andere haken we al in de eerste zin al af.

 

Bij FAT*Unicorns zijn we bovenmatig gek op het maken en vormgeven van verhalen. Sterker nog, de meeste dikke eenhoorns weten precies hoe verhalen werken. Hoe je je woorden, beelden, kleuren en vormen zodanig kunt inzetten dat het verhaal beter voor je gaat werken. Of het nu gaat om een kinderserie op YouTube, een reclamecampagne, productontwikkeling of het ontwikkelen van publieksruimtes, we gebruiken de verhalenknowhow van Hollywood en zelfs die van Aristoteles om mensen beter te bereiken. Beter te raken.

 

Omdat we in zo’n breed gebied verhalen kunnen inzetten is FAT*Unicorns een netwerk en kunnen we als one-stop-shop en turn-key een hele reeks van bijzondere, ‘handpicked’ creatieven inzetten om je verhaal tot leven te brengen. Van standbouwers en architecten tot 3D-animatoren en illustratoren.

 

Om je gerust te stellen: in ons korte bestaan hebben we al voor een mooie rits klanten mogen werken. Van Unilever tot Madurodam, van Squla en Monkey Town tot Landal GreenParks, overal zijn onze verhalen in verschillende vormen te vinden.

 

Zou jij een keer willen onderzoeken wat de Dikke Eenhoorns voor jouw missie of ambities zouden kunnen betekenen? Hoe je verhaalkracht kunt inzetten om mensen beter te raken? We komen dan graag eens langs om met je te brainstormen over de mogelijkheden. En dan kunnen we ook nog eens uitleggen waar onze naam vandaan komt. Is that a plan?

 

Lees meer
Lees minder
GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren