GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren

Verzenden & retourneren

De cadeau's van Eenmannenkado.nl worden bezorgd door PostNL of DHL. Kado's die je op werkdagen bestelt vóór 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden. 

Als de bezorger jou niet thuis treft, dan wordt je pakket afgeleverd bij je buren. Het kan ook zijn dat je jouw pakket later kunt ophalen bij een afhaalpunt. In beide gevallen krijg je van onze bezorger hier bericht van.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij vanaf €35 geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de €35,- zijn de verzendkosten €5,95.

Voor bestellingen naar België rekenen wij vanaf €35 geen verzendkosten. Voor verzendingen onder de €35 naar België rekenen wij €7,95 verzendkosten.

Retourneren

Is je artikel niet in orde of ben je er niet tevreden over? Dat vinden wij heel vervelend. Je kunt het artikel binnen 14 dagen na aankoop eenvoudig retour zenden op de volgende manier:

  1. Download het Eenmannenkado.nl retourformulier. Deze vind je hier.
  2. Print het retourformulier uit en vul deze in. Knip het etiket met het retouradres uit.
  3. Stuur de retourbon mee in de verpakking en verpak de mannenkado’s goed. Plak het uitgeknipte etiket op de verzendverpakking.
  4. Je krijgt een e-mail zodra wij je kado's retour hebben gehad. Indien van toepassing zullen wij het betreffende bedrag, binnen 14 dagen aan je terugstorten.


Je hebt 14 dagen bedenktijd, na ontvangst van je product, daarna heb je nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.  

Gepersonaliseerde producten

Let op: onze gepersonaliseerde producten vallen onder de noemer 'maatwerk' en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht, dat is opgenomen in de Wet Koop op Afstand. Voor deze producten geldt geen zichttermijn van 14 dagen. 

Retourvoorwaarden

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

  • Het artikel compleet is en in de, voor zover mogelijke, originele fabrieksverpakking zit. (Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen).
  • Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden vanwege hygiënische of gezondheidsredenen. Wanneer de verzegeling van de verpakking geopend is, dient dit overlegd te worden.
GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren