Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Eenpansbijbel is het naslagwerk voor iedereen die makkelijk maar lekker wil eten, en dat allemaal samen in 1 pan!
Van noedelsoep met ballen tot bloemkoolmasala,van Italiaanse lasagne tot chocolade-marsmallowtaart; in 'Eenpansbijbel' van Julius Jaspers
Lees meer..
Eenpansbijbel is het naslagwerk voor iedereen die makkelijk maar lekker wil eten, en dat allemaal samen in 1 pan!
Van noedelsoep met ballen tot bloemkoolmasala,van Italiaanse lasagne tot chocolade-marsmallowtaart; in 'Eenpansbijbel' van Julius Jaspers vind je meer dan 200 makkelijke recepten die je in één pan kunt bereiden.
Van soepen en stoven, pasta- en rijstgerechten en hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk vega tot aan zalig zoet. Allemaal zijn het heerlijke eenpansgerechten. Ook geeft Julius tips voor de ideale pan en smaakvolle ingrediënten voor in je keukenkastje. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten en condimenten niet.
Uitvoering boek: Hardcover
Afmetingen: 217 x 164 x 37 mm
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 496
"Julius Jaspers is kok, traiteur, kookboekenschrijver, mede-eigenaar van het familiebedrijf Studio Bazar en heeft een eigen brasserie en kookschool. Hij is bovenal de bedenker van Smart Cooking. Dat wil zeggen dat je zoveel mogelijk voorbereidt voor een diner, zodat je als kok zo lang mogelijk bij je gasten aan tafel kunt blijven. Voor zijn eerste Smart Cooking kookboek won Julius Jaspers in 2003 de gouden garde. Andere boeken die Julius Jaspers uit heeft gebracht zijn Het ultieme hamburgerboek en Kookbijbels - BBQBijbel."
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen