GRATIS verzending vanaf €50,-
Betaal je kado's achteraf
Je kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig retourneren

Betaalmethoden

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen:

iDEAL
Je kunt hierbij online betalen via je eigen bank. Betalen via iDEAL is veilig. Dit gaat net zo als bij internetbankieren. Wil je meer informatie over het betalen via iDEAL? Kijk op www.iDeal.nl 

Achteraf betalen met Afterpay
AfterPay voert voor eenmannenkado.nl het volledige achteraf betaalproces uit.
Na het bestellen op Eenmannenkado.nl ontvang je een e-mail van Afterpay om de bestelde product(en) te betalen.  Je kunt hiervan gebruik maken met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €125,-. Dit kan als je voor de eerste keer betaald via Afterpay, maar ook als je al bekend bent bij Afterpay. D.m.v. het uitvoeren van een gegevenscontrole controleert Afterpay of je de bestelling kan betalen met een acceptgiro. Afterpay gebruikt een nauwkeurig privacy beleid zoals dat is omgeschreven in het privacy statement. Mocht onverwachts je verzoek om te betalen met acceptgiro niet goedgekeurd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Bij vragen kun je altijd contact opnemen met Afterpay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar het consumentendeel van de Afterpay website.

Betalen vanuit België: Bancontact / MisterCash
Voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid om via Bancontact / Mister Cash te betalen.

Betalen via bankoverschrijving
Je kunt er ook voor kiezen om te betalen via bankoverschrijving. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot verzending van de bestelling.

Betalen via creditcard
Met een creditcard kun je bij Eenmannenkado.nl online shoppen en achteraf betalen, in tegenstelling tot andere betaalmethoden zoals iDEAL, waarbij het bedrag direct betaald moet worden. Wanneer je  een betaling start met je creditcard, vraag je in feiten een persoonlijke lening aan. Deze ‘ lening’ betaal je achteraf terug aan de maatschappij van de kaart.

Daarnaast kun je bij ons ook betalen met...

- Apple Pay

GRATIS verzending vanaf €50,-
Betaal je kado's achteraf
Je kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig retourneren