GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren

Toilettassen

Gentlemen's Hardware Weekender Drop Kit Roll

Wow waar was dit product toen wij op de camping waren?! Deze reisvriendelijke Dropp Kit Roll met superhandige ophanghaak, vak met ritssluiting, elastiek, netje en afneembare toilettas. 100% recyclebare verpakking.
€29,95

Gentlemen's Hardware Foldaway Laundry divider bag

Combineer nooit meer je zweterige gymspullen met je nette kleding met deze Laundry Divider Bag van Gentlemen's Hardware. Het is een opvouwbare waszak en bevat aparte compartimenten voor dark, light, felle kleuren en gymkleding.

En hoe fijn is deze bag
€24,95

Gentlemen's Hardware Toilettas Dopp

Je perfecte toilettas voor een nacht of weekend weg. Deze tas van Gentlemen's Hardware houdt jouw toiletspullen lekker georganiseerd en bij elkaar terwijl je aan het reizen bent.

De tas is gemaakt van duurzaam cordura-materiaal, met een grote capacitei
€34,95

Gentlemen's Hardware Waszakje Gentlemen's Hardware

Je bent op vakantie of een weekend weg, en íedere keer denk je er 's avonds voor het douchen pas aan dat je wederom geen zakje bij je hebt voor de vieze was. Je hebt ook nog niet geshopt dus helaas nog geen shoppingbag over.

Nou dat probleem is dus ver
€34,95

Tassen om mee te nemen op reis, denk hierbij aan toilettassen en waszakken. Geen gewone toilettassen, maar diverse varianten. Ben jij bijvoorbeeld een backpacker? Dan kun jij niet zonder de Drop kit roll, welke je gemakkelijk overal op kunt hangen. Hou je niet van nare luchtjes in je koffer? Zorg dan altijd voor een waszakje voor in je reistas.

Lees meer
Lees minder
GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren