GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren

Stanley

Stanley Stoere isoleer/water fles GO

Altijd en overal koud (of warm) water bij de hand. Ga jij ee..
€24,95

1920 - DE UITVINDING VAN "DE ONBREEKBARE FLES"
In de jaren '20 van de vorige eeuw hadden veel flessen en glazen voering die, zoals je je wel kunt voorstellen, brak en onbruikbaar werd als deze viel. Tijdens William Stanley Junior's werk aan de transformator vond hij per ongeluk de onbreekbare drinkfles uit. Aangezien de meeste consumenten mensen waren die met hun handen werkten, hadden een product nodig waarop ze konden vertrouwen: een onbreekbare fles.

1940 - ROESTVRIJ STALEN VOERING VOOR EEN VEILIGE VOEDSELCONSUMPTIE
De drinkflessen van Stanley ontwikkelen zich voortdurend. Ze kregen andere logo's en nieuwe kleuren. Van essentieel belang in de jaren '30 en '40 was de overstap naar stalen voeringen in de producten, waardoor het consumeren van voedsel en dranken veiliger werd.

1960 - ICONISCH HAMMERTONE GREEN
De jaren '60 waren een cruciale periode voor Stanley: we introduceerden Hammertone Green, misschien wel een van onze meest herkenbare kenmerken tot op de dag van vandaag. Momenteel is de 1 liter-heupfles van Stanley in Hammertone Green onze bestseller. We hebben vrijwel elk aspect van het product verbeterd: duurzaamheid, thermale eigenschappen, het handvat, schenkgemak, tot en met het logo!

Lees meer
Lees minder
GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren