Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Wie kent 'm niet?! De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de BBQ-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nóg belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is.
Dankzij he
Lees meer..
Wie kent 'm niet?! De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de BBQ-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nóg belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is.
Dankzij het materiaal keramiek, die bestand is tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de Egg waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.
Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken. In 'Koken op de Big Green Egg' vind je informatie over de Egg set-up, het aansteken en gebruiken van de Egg maar ook over brandstof en tools. Daarna word je in 12 stappen en gerechten al doende ingewijd in de bereidingstechnieken.
Met de tips en receptuur in het kookboek van James Whetlor kun je 70 verschillende gerechten bereiden, waaronder de bekende stukken vlees en bouten, hele vissen, verse groenten en verrukkelijke rubs, marinades en sausjes voor gezellige BBQ-buffetten.
Dankzij Koken op de Big Green Egg verander je in een mum van tijd van een beginner in een EGGpert en geniet je het hele jaar door van heerlijke gerechten. Dit klinkt heerlijk toch?!
Kenmerken:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen