GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren

Gingko

Gingko Message Click Clock hout - zwart

Met de Gingko Message Click Clock word je elke dag wakker me..
€103,50

Gingko Radio Click Clock Leatherette - bruin

Een radiowekker van Gingko in bruin leer met een modern, sty..
€82,50

'Wij zijn Natalie en Paul Sun, en onze passie voor kunst en design bracht ons ertoe Gingko Design op te richten in 2011, hetzelfde jaar dat we trouwden.

Wij zijn van mening dat een goed ontwerp eenvoudig maar elegant, duurzaam maar uniek, functioneel maar ook langdurig moet zijn. Deze filosofie heeft ons geïnspireerd om onze innovatieve en stijlvolle ontwerpen te creëren die nu een aantal internationale prijzen hebben gewonnen. We zijn nu een leider geworden in de op premium design gerichte woon- en cadeausector in Groot-Brittannië en in veel andere Europese landen.

Met behulp van de nieuwste technologie en een frisse, moderne aanpak brengen we elegantie en functionaliteit op een naadloze en duurzame manier samen, waardoor we verlichting, accessoires en uurwerken kunnen creëren die iets heel bijzonders in uw huis zullen brengen.

Dus waarom Gingko? Dit wordt ons vaak gevraagd! De gingko biloba-boom is een van de oudste ter wereld, mooi als de bladeren goudkleurig worden in de herfst, en wordt al honderden jaren gebruikt voor het maken van kruidenrecepten en thee. Toen we ons bedrijf oprichtten, wilden we producten ontwerpen en vervaardigen die deze kwaliteiten weerspiegelden; levensduur, schoonheid en praktisch gebruik.'

Lees meer
Lees minder
GRATIS verzending vanaf €35,-
Je kado's op afspraak af te halen
Kado's GRATIS ingepakt
Eenvoudig & snel retourneren